Voor DaySpa Aurelia is een succesverhaal “een persoonlijke terugblik op een even persoonlijke strijd tegen de overtollige kilo’s”

Ria (65) uit Annen vertelt graag haar persoonlijke verhaal: “Door gezondheidsproblemen was ik in een korte tijd flink in gewicht aangekomen. Toen de weegschaal thuis ruim overgewicht aangaf, was voor mij de maat vol. Maar inmiddels was wel mijn zelfvertrouwen weg. Jurkjes en rokjes had ik al verbannen uit mijn kledingkast. Daarnaast keek ik amper nog in de spiegel, voelde ik me absoluut niet fit en had ik helemaal geen energie!”

Te zwaar ”De cardioloog had al aangegeven dat ik te zwaar was geworden. En later, na mijn controle bij de orthopeed, benadrukte ook deze dat ik op mijn gewicht moest letten. Acht maanden later was ik eindelijk zover, ‘de knop was om’. Ik was er eindelijk zelf ook van overtuigd dat ik met mezelf aan de slag moest. Omdat ik pas een paar maanden hier in de buurt woonde, ben ik via Google terechtgekomen bij Anita van Veldhuyzen van DaySpa Aurelia in Zuidlaren, die met PowerSlim-producten werkt.”

Startgewicht en starterspakket ”Het uitgebreide intakegesprek – ook nog eens gratis! – voelde direct goed. Anita legde duidelijk uit waar mijn knelpunten lagen en na afloop van deze motiverende sessie reed ik met een starterspakket vol PS-producten achter op de fiets naar huis.”
IMG_8795

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel en lekker “Het afslankprogramma van PowerSlim betekent maar liefst zes eetmomenten per dag. Daarvan gebruikte ik vijf keer een PS-product met daarnaast als warme maaltijd altijd groente met een mager stukje vlees, kip of vis. Tijdens het afslankproces heb ik het niet moeilijk gehad en zeker geen gevoel van honger. Ik had juist heel vaak het gevoel: moet ik nu alweer eten, ik ben nog zo vol…? De producten van PS zijn zeer gevarieerd en heerlijk. Er is enorm veel keuze aan producten, die allemaal lekker zijn. Het is bepaald geen straf om het te eten en het voelt totaal niet als een dieet!”

Fitter en energieker “In deze periode voelde ik me steeds fitter worden en kreeg ik weer energie voor andere dingen. Tijdens het afslankproces is het belangrijk dat je blijft bewegen of gaat bewegen. Bijvoorbeeld op de fiets naar werk, winkel en wekelijkse controle bij Anita. Of een half uur wandelen per dag. Dat heb ik goed opgepakt. Toen ik mijn streefgewicht bereikt had, was het tijd om de PS-producten te gaan afbouwen en langzaamaan weer iets meer ‘normale’ voeding toe te voegen. Ik ben op advies van Anita begonnen met het eten van fruit en toen dat goed ging, voegde ik ook weer een volkoren boterham toe aan mijn eetpatroon.”

Geen dieetgevoel “Het hele traject heb ik als positief ervaren. Het was niet moeilijk en ik heb niet het gevoel gehad dat ik op dieet was. Ook mijn sociale leven, zoals uit eten en naar feestjes gaan, ben ik allemaal blijven doen. Je moet gewoon gezonde keuzes maken en dat is minder moeilijk dan je misschien denkt! Ik ben heel (lees: super) tevreden over de producten en over de begeleiding van Anita. Zij is motiverend, stimulerend en rechtvaardig in haar adviezen. En ze heeft me geleerd op een andere manier naar voeding te kijken. Ik probeer nu in balans te blijven door met koolhydraten, vetten, eiwitten en reguliere voeding te ‘experimenteren’. Ik heb ervoor gekozen om blijvend minder brood, minder koolhydraatrijke voeding en meer groente te eten.”

IMG_8945

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgtraject “Nogmaals: ik ben super tevreden dat ik destijds voor PowerSlim en voor Anita heb gekozen en zal zeker dit afslankconcept aanbevelen bij familie, vrienden, collega’s en kennissen. En voorlopig blijf ik trouwens nog maandelijks onder controle bij Anita. Dat geeft me een gerust gevoel.”

*Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar of van toepassing op iedere deelnemer van het PowerSlim afslankprogramma. Vanwege Europese EFSA-wetgeving mogen we geen voorfoto’s tonen en hebben we claims die de mate en snelheid van gewichtsverlies bevatten verwijderd.