Een succesverhaal betekent niet altijd 50 kilo afslanken binnen een half jaar, want dat is nu eenmaal niet voor iedereen noodzakelijk of haalbaar. Voor DaySpa Aurelia (Zuidlaren) en Aurelia Balance (Haren) is een succesverhaal “een persoonlijke terugblik op een even persoonlijke strijd tegen de overtollige kilo’s”…

Dineke (55) uit Haren was te zwaar en had behoorlijk last van haar benen, knieën en heupen. Ze droeg altijd dezelfde zwarte kleren, omdat die ‘slanker’ stonden, maar intussen snackte ze ’s avonds aan één stuk door en schepte ze bij de warme maaltijd altijd standaard twee keer haar bord vol. “Je kop in het zand steken is natuurlijk ook een manier”, bedacht ze op een gegeven moment, “maar zo kan het toch niet langer!”

Bekende jojo-effect ”Natuurlijk had ik al verschillende diëten geprobeerd en viel ik daarmee heus wel af, maar steeds zaten binnen de kortste keren de kilo’s er met rente weer aan, om hopeloos van te worden… Via Facebook kwam ik in aanraking met PowerSlim en met het PowerSlim Afslank Center van gewichtsconsulent Joost Hendrickx in Haren. Ik maakte met hem een afspraak voor een (gratis) intakeconsult. Mijn startgewicht was 100,5 kg bij een lengte van 1.74m, oftewel een BMI van 32,0. Dat betekende dat ik obesitas had in plaats van overgewicht! Na dat toch wel confronterende gesprek ging ik vol verwachting naar huis met het Starterspakket met voedingsproducten voor ruim een week.”

Voorfoto-01.12.17

Geen enkel probleem “Zeer gemotiveerd startte ik vlak voor Kerstmis met het PowerSlim afslankprogramma. De eerste week viel me reuze mee, vooral omdat ik zes keer per dag mocht eten! Alle maaltijden vond ik lekker én gemakkelijk te bereiden en ook de tussendoortjes waren heerlijk, vooral de wafels. Ook al begon ik dus vlak voor de feestdagen, ik vond het helemaal niet moeilijk en had daar totaal geen problemen mee! Na de feestdagen was ik al lekker 8 kilo’s kwijt, terwijl heel veel mensen om mij heen juist alleen maar waren aangekomen…”

Fantastisch streefgewicht Na vier maanden kon Dineke ruim twintig kilo wegstrepen en waren haar lichamelijke klachten als sneeuw voor de zon verdwenen. Omdat het PowerSlim-programma haar zo goed beviel, stelde Dineke haar aanvankelijke streefgewicht van 75 kg naar beneden bij tot 70 kg en dat prachtige streefgewicht (met een bijpassend BMI van 22,5) bereikte zij na ruim zeven maanden: min 30 kg gaf de weegschaal aan…!

Nieuwe garderobe “Ik voel me hartstikke goed”, vervolgt Dineke. “Ik voel me tien keer beter dan toen ik begon, gezond en superfit! Ik heb een compleet nieuwe garderobe aan moeten schaffen, wat natuurlijk een feestje op zich was. En ik ben onlangs begonnen met sporten, iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Mijn PowerSlim-coach Joost heeft me steeds prima begeleid, ondersteund en gemotiveerd. Op dit moment bevind ik me in de fase van gewichtsbehoud, wat me tot nu toe prima af gaat en waarin ik zelfs nog een paar kilo ben afgeslankt. Als iemand nog mocht twijfelen om met het PowerSlim-voedingsprogramma te beginnen – je kunt het eigenlijk niet eens een dieet noemen, want je mag hartstikke veel en vaak eten – dan kan ik alleen maar uit eigen ervaring zeggen:

DOEN! Het is echt supergemakkelijk te volgen en je zult er beslist géén spijt van krijgen…!

Dineke min 32 kg...!

Dineke min 32 kg…!