Voor DaySpa Aurelia (Zuidlaren) en Aurelia Balance (Haren) is een succesverhaal “een persoonlijke terugblik op een even persoonlijke strijd tegen de overtollige kilo’s”…

Dineke (55) uit Haren was te zwaar en had behoorlijk last van haar benen, knieën en heupen. Ze droeg altijd dezelfde zwarte kleren, omdat die ‘slanker’ stonden, maar intussen snackte ze ’s avonds aan één stuk door en schepte ze bij de warme maaltijd altijd standaard twee keer haar bord vol. “Je kop in het zand steken is natuurlijk ook een manier”, bedacht ze op een gegeven moment, “maar zo kan het toch niet langer!”

Bekende jojo-effect ”Natuurlijk had ik al verschillende diëten geprobeerd en viel ik daarmee heus wel af, maar steeds zaten binnen de kortste keren de kilo’s er met rente weer aan, om hopeloos van te worden… Via Facebook kwam ik in aanraking met PowerSlim en met het PowerSlim Afslank Center van gewichtsconsulent Joost Hendrickx in Haren. Ik maakte met hem een afspraak voor een (gratis) intakeconsult. Ik bleek obesitas te hebben in plaats van overgewicht! Na dat toch wel confronterende gesprek ging ik vol verwachting naar huis met het Starterspakket met voedingsproducten voor ruim een week.”

Geen enkel probleem “Zeer gemotiveerd startte ik vlak voor Kerstmis met het PowerSlim afslankprogramma. De eerste week viel me reuze mee, vooral omdat ik zes keer per dag mocht eten! Alle maaltijden vond ik lekker én gemakkelijk te bereiden en ook de tussendoortjes waren heerlijk, vooral de wafels. Ook al begon ik dus vlak voor de feestdagen, ik vond het helemaal niet moeilijk en had daar totaal geen problemen mee! Na de feestdagen was ik afgevallen, terwijl heel veel mensen om mij heen juist alleen maar waren aangekomen…”

Nieuwe garderobe “Ik voel me hartstikke goed”, vervolgt Dineke. “Ik voel me tien keer beter dan toen ik begon en superfit! Ik heb een compleet nieuwe garderobe aan moeten schaffen, wat natuurlijk een feestje op zich was. En ik ben onlangs begonnen met sporten, iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Mijn PowerSlim-coach Joost heeft me steeds prima begeleid, ondersteund en gemotiveerd. Op dit moment bevind ik me in de fase van gewichtsbehoud, wat me tot nu toe prima af gaat en waarin ik zelfs nog wat gewicht ben kwijtgeraakt. Als iemand nog mocht twijfelen om met het PowerSlim-voedingsprogramma te beginnen – je kunt het eigenlijk niet eens een dieet noemen, want je mag hartstikke veel en vaak eten – dan kan ik alleen maar uit eigen ervaring zeggen:

Dineke min 32 kg...!

DOEN! Het is echt supergemakkelijk te volgen en je zult er beslist géén spijt van krijgen…!

 

*Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar of van toepassing op iedere deelnemer van het PowerSlim afslankprogramma. Vanwege Europese EFSA-wetgeving mogen we geen voorfoto’s tonen en hebben we claims die de mate en snelheid van gewichtsverlies bevatten verwijderd.